Rellotge

8 de febr. 2012

Compilació

Ara he tret aquest nou tipus d'entrada. He trobat que hi han notícies curtes però divertides, així que he faré compilacions de notícies.

1ª: Recompensa pel dent:

Un jugador brasilé va perdre el dent en un partit, ja que es va xocar amb un de l'altre equip. Recompensarà al que el trobi per mil Realies Brasilens (439 euros). Els responsables del camp ja s'han afanyat a buscar-lo.

2: El regal:

Una companyia de autobusos tanca, però en aquest cas el cap no s'endú tot el diner. Ha repartit 5.000 dòlars a cada treballador, i una miqueta més als que l'hi havien sigut més fidels i portaven més temps a la companyia.

3: Palestins salvadors:

Una població de palestins va tornar un soldat israelí a la seva base. Aquest militar va ser "oblidat" pels seus companys en un atac, i s'en van anar sense ell. Els palestins van fer un cercle al voltant d'ell i el van tranquilitzar, més tard l'enviarien a la seva base. Cal remarcar l'important cnflicte que hi ha en peu.

4: Un gat alemany tanca als seus cuidadors al balcó de fora

El gat va saltar, i, accidentalment, va fer girar el manillar del balcó. Al final el gat va tornar a saltar i va fer girar una altra vegada el manillar, i els cuidadors van poder tornar (estaven sota zero)

5: El menjar dels 40

Un avi, que havia treballat com a força de salvament, va poder menjar-se unes llaunes de conserva que estaven allà des de fa més de 60 anys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada